Content Marketing

Visuele Content Marketing Statistieken voor 2024 [Infographic]

16 Onmisbare Visuele Content Marketing Statistieken voor 2024 [Infographic]

Visuele Content regeerde volop in 2023! Afgelopen jaar stond in het teken van vernieuwing en herontdekking. Merken fristen hun online aanwezigheid op en content makers vonden hun stem en het publiek vond troost in boeiende verhalen.

Maar zijn de visuele trends van 2023 nog maar het topje van de ijsberg? Wat staat marketeers te wachten in het spannende digitale landschap van 2024?

Venngage heeft alle marketing statistieken voor 2024 bij elkaar gebracht en in een handige infographic gezet. Ontdek de laatste trends voor visuele contentmarketing, waar video blijft domineren. En hou ook zeker de opkomst van AI goed in de gaten.

Het valt niet te ontkennen dat kunstmatige intelligentie (AI) ons leven in 2023 heeft veranderd. Het is veilig om te zeggen dat AI niet alleen een nieuwe hype is, maar zeker een blijvertje is voor 2024. Volgens Hostinger gebruikten 35% van de bedrijven in 2023 AI in hun bedrijf.

Hou je vast voor boeiende inzichten en een voorproefje van visuele contentmarketing in 2024!

16 Visuele Content Marketing Statistieken die je moet weten voor 2024

Bekijk deze infographic die uitsplitst hoe marketeers wereldwijd visuele content gebruikten in 2023. En krijg een voorproefje van wat ze denken voor 2024.

Wil je de statistieken van 2023 beter bestuderen? Check dan de onderzoeksresultaten per statistiek van Vengage hier.

Nu je toch bezig bent om je te verdiepen in statistieken…. Misschien vind je het leuk om de voorspellingen van Venngage voor 2017 nog eens te bekijken?

Bekijk de Infographic Visuele Content Marketing Statistieken 2017 hier.

Heel veel succes met je visuele content marketing in 2024!

Laat een reactie achter als je nog een goede tip hebt. Wordt zeer op prijs gesteld 🙂

Jean-Marc Mulder

Ik ben ondernemer, oprichter en blogger van MLDR Communicatie. Spelen met tekst en beeld heeft ertoe geleid dat ik me nu bezig hou met content creatie en content marketing.